islam Zain | Voice Over

Fans

Google-Translate-English to French Google-Traduction-Français-en-espagnol  Google-Traduction-Français-en-allemand  Google-Traduction-Français-en-italien  Google-Traduction-Français-en-allemand BETA Google-Translate-Chinese (Simplifié) BETA Google-Traduction-Français-en-japonais  Google-Traduction-Français-en-coréen BETA
Traduit par +free downloadObtenir ce Widget

search



AddThis

Welcome Guys

Skype 5.0.0.123 Beta

Written By ISLAM ZAIN on 4 Sept 2010 | 22:09


Download Skype 5.0.0.123 Beta

Skype 5.0.0.123 Beta


Skype is software voor het aanroepen van andere mensen op hun computers of telefoons. Download Skype en bellen gratis te starten over de hele wereld.
De gesprekken hebben een uitstekende geluidskwaliteit en zijn zeer veilig met end-to-end encryptie. Je hoeft niet eens uw firewall of router of andere netwerkapparatuur te configureren.

Daarenboven werkt niet alleen op Windows. Skype is ook voor Mac OS X, Linux en PDA's met Pocket PC, met een native look and feel voor elk platform. Praten, chatten of zelfs bestandsoverdracht werkt tussen de verschillende platforms als een charme.

Skype bellen - Skype heeft alle kenmerken van een gewone telefoon, dus is het nog gemakkelijker om uw oproepen te beheren.
Videobellen - zien wie je praat op hetzelfde tijdstip als tot hen spreekt.
Voeg Skype en SkypeOut-contacten - Contacten toevoegen die gebruik maken van Skype en degenen die gebruik maken gewone telefoons, zodat u kunt bellen voor meer mensen.
Organiseren groepen - groep contacten onder bepaalde namen en deel ze met je contacten, zodat ze kunnen ook met ze praten.
Basic chat en emoticons - wanneer het niet uitkomt op te roepen, chat of een Instant Message (IM) uw contactpersonen.
Groep - chat voor wanneer is het makkelijker om te chatten of een Instant Message (IM) al je vrienden in een keer.
Profiel instellingen - veranderen hoe je verschijnen voor de wereld en mensen te laten weten een beetje over jou.
Conferentiegesprekken - praten met meer dan een vriend op een moment.
Importeer contactpersonen - Zoek uw adresboek aan vrienden en familie die al een Skype-naam en beginnen bellen ze gratis te vinden.
Bekijk Outlook-contacten - bekijk snel en neem contact op met Microsoft Outlook ® contacten en rechtstreeks vanaf je Skype contact lijst.
Quickfilter en Speed-Dial - vind Skype-contacten, recente chats en SkypeOut-contacten snel en eenvoudig, voer dan hun Skype-naam om terug te bellen ze snel.











Al onze downloads draaien op Windows hosting dedicated servers. Wij hosten op deze dedicated servers om uw downloads om zo snel mogelijk!
you can download in this link:                                                                           link
22:09 | 0 Comments | Read More