islam Zain | Voice Over

Fans

Google-Translate-English to French Google-Traduction-Français-en-espagnol  Google-Traduction-Français-en-allemand  Google-Traduction-Français-en-italien  Google-Traduction-Français-en-allemand BETA Google-Translate-Chinese (Simplifié) BETA Google-Traduction-Français-en-japonais  Google-Traduction-Français-en-coréen BETA
Traduit par +free downloadObtenir ce Widget

search



AddThis

Welcome Guys

Opera 10.62

Written By ISLAM ZAIN on 10 Sept 2010 | 22:34

Download Opera 10.62

Opera 10.62


Een full-featured internet browser, Opera omvat pop-up blokkering, browsen met tabbladen, geïntegreerde zoekfuncties en geavanceerde functies zoals baanbrekende E-mail programma's Opera, RSS-newsfeeds en IRC chat. En omdat we weten dat onze gebruikers verschillende behoeften hebben, kunt u het uiterlijk en de inhoud van uw Opera-browser met een paar klikken van de muis.

Speed Dial: uw favoriete sites zijn slechts een klik verwijderd te allen tijde.
Zoeken Shortcuts: Sneller zoeken â € "typt u uw vragen direct in de adresbalk.
Trash Can: onmiddellijk heropenen recent gesloten tabbladen.
Speed Dial: Haal je favoriete webpagina met slechts een klik.
Mouse Gestures: Met Opera kunt u navigeren op het web met je muis.
Opera Link: Synchroniseer de gegevens van uw keuze online, of tussen verschillende computers en apparaten.
Snel zoeken: Opera onthoudt niet alleen de titels en adressen, maar ook de feitelijke inhoud van de webpagina's die u bezoekt.
Feed Preview: Preview van een feed door te klikken op de feed icoontje, en je zal zien in schoon en efficiënt met meerdere kolommen.
Snel en aanpasbare zoeken op het web: Krijg snel toegang tot Google, eBay, Amazon en meer met de zoekveld in de rechterbovenhoek.


you can download in this link:                                                                           link
22:34 | 0 Comments | Read More

Vista Codec Package 5.8.2



Download Vista Codec Package 5.8.2

Vista Codec Package 5.8.2


Alle codecs die je nodig hebt voor Vista bij Avis spelen, dvd's en nog veel meer!


Het bevat geen media player en het is niet de vennoten bestandstypen. Met dit pakket geïnstalleerd, zult u in staat om alle media player, alleen beperkt door de spelers 'mogelijkheden, te gebruiken om DVD's, films en videoclips van bijna alle bestanden af te spelen. Streaming video wordt ondersteund in alle populaire webbrowsers. Standaard zult u niet nodig om eventuele aanpassingen aan te brengen in een verscheidenheid van media-inhoud te genieten onmiddellijk. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te kiezen wat er geïnstalleerd met behulp van het publiek opnieuw te distribueren of na een installatie zonder toezicht, u kunt kiezen om bepaalde delen te verwijderen zonder het verwijderen van het gehele pakket. Toekomstige releases zullen erkennen eerdere releases en zijn geschikt voor het uitvoeren van een upgrade-installaties.


De Vista Codec Package is ook compatibel met alle versies van Windows XP.













you can download in this link:                                                                           link
22:27 | 0 Comments | Read More