islam Zain | Voice Over

Fans

Google-Translate-English to French Google-Traduction-Français-en-espagnol  Google-Traduction-Français-en-allemand  Google-Traduction-Français-en-italien  Google-Traduction-Français-en-allemand BETA Google-Translate-Chinese (Simplifié) BETA Google-Traduction-Français-en-japonais  Google-Traduction-Français-en-coréen BETA
Traduit par +free downloadObtenir ce Widget

search



Download Vista Codec Package 5.8.0

Written By ISLAM ZAIN on 4 Aug 2010 | 15:54



Download Vista Codec Package 5.8.0Vista Codec Package 5.8.0


Alle codecs die je nodig hebt voor Vista bij Avis spelen, dvd's en nog veel meer!

Het bevat geen media player en het is niet de vennoten bestandstypen. Met dit pakket geïnstalleerd, zult u in staat om alle media player, alleen beperkt door de spelers 'mogelijkheden, te gebruiken om DVD's, films en videoclips van bijna alle bestanden af te spelen. Streaming video wordt ondersteund in alle populaire webbrowsers. Standaard zult u niet nodig om eventuele aanpassingen aan te brengen in een verscheidenheid van media-inhoud te genieten onmiddellijk. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te kiezen wat er geïnstalleerd worden gedistribueerd via de omroepinstallatie of na een installatie zonder toezicht, u kunt kiezen om bepaalde delen te verwijderen zonder verwijdering van het gehele pakket. Toekomstige releases zullen erkennen eerdere releases en zijn geschikt voor het uitvoeren van een upgrade-installaties.

De Vista Codec Package is ook compatibel met alle versies van Windows XP.


All our downloads run on dedicated windows hosting servers. We host on these dedicated servers to allow your downloads to be as fast as possible!

Download in this link :                                                             here

0 Comments:

Post a Comment