islam Zain | Voice Over

Fans

Google-Translate-English to French Google-Traduction-Français-en-espagnol  Google-Traduction-Français-en-allemand  Google-Traduction-Français-en-italien  Google-Traduction-Français-en-allemand BETA Google-Translate-Chinese (Simplifié) BETA Google-Traduction-Français-en-japonais  Google-Traduction-Français-en-coréen BETA
Traduit par +free downloadObtenir ce Widget

search



Veiligheid van het huis net werk

Written By ISLAM ZAIN on 5 Jan 2011 | 14:26

type = 'html' >

Computer beveiliging

Wat is de beveiliging van de computer?

Computer beveiliging is het proces van het voorkomen en opsporen van ongeoorloofd gebruik van uw computer. Preventiemaatregelen helpen u om te stoppen van onbevoegde gebruikers (ook bekend als "indringers") toegang tot elk deel van uw computersysteem. Detectie helpt u te bepalen of iemand heeft geprobeerd te breken in uw systeem, als ze succesvol waren, en wat ze kunnen hebben gedaan.

Waarom moet ik me zorgen over de beveiliging van de computer?

We gebruiken computers voor alles van bankieren en investeren om te winkelen en te communiceren met anderen door middel van e-mail of chat programma's. Hoewel u kunt niet overwegen uw communicatie "top secret", wilt u waarschijnlijk niet vreemden lezen van uw e-mail, uw computer gebruiken om aan te vallen van andere systemen, verzenden gesmeed e-mail van uw computer, of behandeling van persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen op uw computer (zoals financiële verklaringen).


Wie zou willen breken in mijn computer thuis?

Indringers (ook wel genoemd hackers, aanvallers of crackers) kunnen niet de zorg over uw identiteit. Vaak willen zij controle over uw computer krijgen, zodat ze het gebruiken kunnen om aanvallen op andere computersystemen te lanceren.

Na controle van uw computer geeft hen de mogelijkheid om te verbergen hun ware locatie zoals ze aanvallen, vaak hoog-profiel computersystemen zoals regering of financiële systemen lanceren. Zelfs als u een computer aangesloten op het Internet alleen om te spelen van de nieuwste games of e-mail te sturen naar vrienden en familie, is uw computer mogelijk een doel.

Indringers kunnen kunnen bekijken van al uw acties op de computer, of schade toebrengen aan uw computer door het opnieuw formatteren van uw harde schijf of het wijzigen van uw gegevens.

Hoe makkelijk is het te breken in mijn computer?

Helaas ontdekken indringers altijd nieuwe kwetsbaarheden (informeel genoemd "gaten") op computersoftware te benutten. De complexiteit van de software maakt het steeds moeilijker om grondig te testen de beveiliging van computersystemen.

Wanneer gaten worden ontdekt, zal de computer leveranciers meestal ontwikkelen patches om te pakken het probleem (s). Echter, het is aan u, de gebruiker, als u wilt verkrijgen en de patches te installeren correct configureren van de software te bedienen meer veilig. De meeste van de incident rapporten van computer inbraken ontvangen op de CERT/CC had kunnen worden voorkomen als de systeembeheerders en gebruikers hun computers hoogte met patches en fixes voor beveiligings problemen gehouden.

Ook hebben sommige softwaretoepassingen standaardinstellingen waarmee andere gebruikers toegang tot de computer, tenzij u de instellingen veiliger wijzigt. Voorbeelden zijn chat-programma's waarmee buitenstaanders commando's uitvoeren op uw computer of de webbrowsers die zou kunnen toestaan dat iemand u schadelijke programma's op uw computer plaatsen die worden uitgevoerd wanneer u klikt op hen.

0 Comments:

Post a Comment