islam Zain | Voice Over

Fans

Google-Translate-English to French Google-Traduction-Français-en-espagnol  Google-Traduction-Français-en-allemand  Google-Traduction-Français-en-italien  Google-Traduction-Français-en-allemand BETA Google-Translate-Chinese (Simplifié) BETA Google-Traduction-Français-en-japonais  Google-Traduction-Français-en-coréen BETA
Traduit par +free downloadObtenir ce Widget

search



Download Firefox 4.0 Beta 3

Written By ISLAM ZAIN on 11 Aug 2010 | 22:12

Download 
Firefox 4.0 Beta 3Firefox 4.0 Beta 3


Het web is alles over innovatie, en Firefox geeft het tempo aan met tientallen nieuwe functies zorgen voor een sneller, veiliger en meer aanpasbaar webbrowsing ervaring voor iedereen.

User Experience. De verbeteringen aan Firefox te bieden de best mogelijke surfervaring op het web. De nieuwe Firefox slimme adresbalk, ook wel bekend als de "Awesome Bar," leert als mensen het gebruiken, aanpassing aan de voorkeuren van de gebruiker en het aanbieden van beter passende wedstrijden loop van de tijd.

Performance. Firefox is gebouwd op de top van de krachtige nieuwe Gecko-platform, wat resulteert in een veiliger, gemakkelijker te gebruiken en meer persoonlijk product.

Beveiliging. Firefox legt de lat voor de veiligheid. De nieuwe malware en phishing-bescherming helpt beschermen tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden en spyware te houden mensen zich veilig op het web.

Customization. Iedereen gebruikt het web anders, en Firefox kunnen gebruikers hun browser aanpassen met meer dan 5000 add-ons.



you can download in this link:                                                                           link

0 Comments:

Post a Comment