islam Zain | Voice Over

Fans

Google-Translate-English to French Google-Traduction-Français-en-espagnol  Google-Traduction-Français-en-allemand  Google-Traduction-Français-en-italien  Google-Traduction-Français-en-allemand BETA Google-Translate-Chinese (Simplifié) BETA Google-Traduction-Français-en-japonais  Google-Traduction-Français-en-coréen BETA
Traduit par +free downloadObtenir ce Widget

search



Windows 7 Codecs 2.6.0

Written By ISLAM ZAIN on 6 Aug 2010 | 20:09

Download Windows 7 Codecs 2.6.0

Win7codecs is een audio-en video codec pakket voor Windows 7. Het installatieprogramma zal automatisch verwijderen van de meeste andere populaire codec releases van uw computer voordat u deze beknopte, maar volledige pakket. Je zal niet nodig om eventuele aanpassingen of tweaks om uw media te genieten content onmiddellijk. Windows Media Player en Media Center zal onmiddellijk herkennen al uw bestanden als speelbaar.


Het bevat geen media player en het niet associeert file-types. Met dit pakket geïnstalleerd, zult u in staat om alle media player, alleen beperkt door de spelers 'mogelijkheden, te gebruiken om alle films en videoclips af te spelen. Streaming video wordt ondersteund in verschillende formaten in alle populaire webbrowsers. Gebruikers van de Win7codecs hebben de mogelijkheid om te kiezen wat is geïnstalleerd en waar te installeren met behulp van het publiek opnieuw te distribueren. Na installatie kunt u kiezen om specifieke gedeelten te verwijderen zonder het verwijderen van het gehele pakket. U kunt ook opnieuw toe te voegen verwijderde items op elk gewenst moment.

changelog:
- Update gabests filters 2172
- Update ffdshow 3518
- Toepassing bug fixes
- Verwijder RealMedia onderdelen
- Verwijder CoreCodec ondersteuning







you can download in this link:                                                                           link

0 Comments:

Post a Comment