islam Zain | Voice Over

Fans

Google-Translate-English to French Google-Traduction-Français-en-espagnol  Google-Traduction-Français-en-allemand  Google-Traduction-Français-en-italien  Google-Traduction-Français-en-allemand BETA Google-Translate-Chinese (Simplifié) BETA Google-Traduction-Français-en-japonais  Google-Traduction-Français-en-coréen BETA
Traduit par +free downloadObtenir ce Widget

search



GameBoost 1.10.25.2010

Written By ISLAM ZAIN on 26 Oct 2010 | 22:13

software


GameBoost zal het optimaliseren van uw computer prestaties en internet verbinding om te surfen op het web versnellen en maken uw spelletjes sneller onmiddellijk uitvoeren. GameBoost is de combinatie van onze twee producten GameGain en het gas pedaal, het aanbieden van zowel internet-versnelling en gaming versnelling deze alles-in-één product kan snel verbeteren uw computer ervaring met een enkele klik van een knop.


Met GameBoost uw internet worden verbinding bijgewerkt naar kunt u downloaden van muziek, films en bestanden veel sneller; uw computer zal ook worden geoptimaliseerd om games sneller draaien, wijzigingen in Windows zal helpen verbeteren van frames per seconde, geheugen gebruik, voorgrond toepassing CPU prioriteit en vaste schijf toegangs snelheid. GameBoost werkt door permanente wijzigingen in het register van Windows en de systeembestanden, deze wijzigingen bepalen hoe uw internet verbinding en gaming hardware samenwerkt met alle spellen die u op uw computer hebt geïnstalleerd.Geen patches of wijzigingen worden aangebracht in de games en geen Cheat detectie software kan detecteren dat GameBoost de prestaties van uw computer om u een rand over uw online concurrenten is toegenomen.


Door het verbeteren van uw internetsnelheid en gaming prestaties die u kunt verminderen vertragings binnen games, hoe vloeiend het spel wordt uitgevoerd zowel online als offline en geniet van games op uw computer zonder bijwerken van de hardware van uw computer te verhogen.


Ken merken en voordelen van GameBoost


Maakt directe verandert in het systeem register en systeem bestanden van Windows om geheugen, scherm tekenen, animaties, vernieuwings frequentie, CPU threading en internet snelheden.

Automatisch aangepast frames per seconde instellingen en wijzigingen die zijn gemaakt op basis van computer specificaties.

Bewezen technologie die kan verdubbelen de kaders per tweede tarief in games zoals de Crytek ® Crysis, Bethesda van ® Fallout 3 en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Diepe systeem analyzer en diagnose functies die poging om te vinden en te repareren van eventuele problemen met de computer de prestaties beïnvloeden.

Geavanceerde computersoftware gebaseerd over-clocking functies ter versterking van geheugen, CPU prioriteit en internet-instellingen voor games.

Nieuwe en verbeterde moderne gebruikersinterface, eenvoudig en intuïtief te gebruiken en compatibel is met Windows user interface richtsnoeren.

Software is volledig ontwikkeld en gebouwd in de Verenigde Staten.Technische ondersteuning is ook gevestigd in de Verenigde Staten.

Probeer voordat u koopt licentie met speciale softwareupdates en kwaliteit rond de klok technische ondersteuning.


Programma informatie
Ontwikkelaar PGWARE


Prijs en grootte
1,75 MB Shareware $17.98 om te kopen


Datum toevoegen
25 Oktober 2010


Downloaden

0 Comments:

Post a Comment