islam Zain | Voice Over

Fans

Google-Translate-English to French Google-Traduction-Français-en-espagnol  Google-Traduction-Français-en-allemand  Google-Traduction-Français-en-italien  Google-Traduction-Français-en-allemand BETA Google-Translate-Chinese (Simplifié) BETA Google-Traduction-Français-en-japonais  Google-Traduction-Français-en-coréen BETA
Traduit par +free downloadObtenir ce Widget

search



Super Flexible File Synchronizer 5.18a

Written By ISLAM ZAIN on 26 Oct 2010 | 22:19

Super Flexible File Synchronizer 5.18a


Hier is een lijst van enkele van de basis mogelijkheden van super flexibele bestands synchronisatie routine. Naar een volledige indruk krijgen van de beschikbare functies, is het raadzaam te downloaden en te proberen de software en een directe kijkje nemen op de beschikbare opties.

Dit is een van de meest uitgebreide bestand synchronisatie tools beschikbaar.Zorg ervoor dat dit onafhankelijke en zeer nuttig overzicht door Alex Forbes leest.

*

Synchroniseert of Backs Up van bestanden en complete map structuren in verschillende locaties, zoals een PC, laptop of online opslag.Er zijn geen beperkingen qua bestands grootte, het aantal bestanden of bestands naam lengte. Het programma ondersteunt volledig Unicode-tekens, zodat het bestands namen in alle talen kopiëren kan.
*

Elke synchronisatie taak wordt opgeslagen als een profiel, zodat u alleen hoeft te geven de instellingen eens. U kunt meerdere profielen uitvoeren met een enkele klik. U kunt profielen ook uitvoeren vanaf de opdracht regel. Profielen kunnen worden gemaakt met behulp van een wizard of in de advanced mode.
*

Bevat een planner.De synchronisatie van uw gegevens op een back-up harde schijf op een gunstige tijd elke dag, of zo vaak als u wenst. U kunt ook profielen uit te voeren op shutdown of log-off plannen. Op Windows NT/2000 of hoger, kunt de scheduler uitvoeren als een service - zonder gebruikers die zich aanmelden.
*

Ondersteuning voor Internet.Ondersteunt diverse Internet-protocollen, met inbegrip van FTP, FTPS, SFTP/SSH, WebDAV, SSL, HTTP en Amazon S3 web opslag.
*

Compressie en encryptie ondersteuning.Eenvoudig uw zipbestanden en coderen van hen met een 256-bits codering.Unzip en decoderen, maakt een kopie van uw profiel en kopie in de tegenovergestelde richting.
*

Detecteert verhuisde bestanden.Als u uw mappen door het verplaatsen van bestanden naar verschillende locaties gereorganiseerd, super flexibele bestands synchronisatie detecteert dit en snel uitvoeren van de dezelfde bewegingen, bijvoorbeeld op uw laptop.Geen vreemde kopiëren!
*

SmartTracking.Deze functie houdt een data base van alle bestanden zodat op annuleerteken speurder bestand verwijderingen en conflicten. Het selectie vakje SmartTracking vindt u op het tabblad blad modi (in de geavanceerde modus). Een apart dialoog venster weer gegeven met verwante instellingen.
*

Zonder toezicht modus in deze modus, geen vragen tijdens het uitvoeren van het profiel.U kunt vooraf opgeven welke soorten bestanden kunnen worden overschreven.
*

Exacte mirror mode. Indien gewenst, kunt u een exacte spiegel van uw gegevens, zelfs als dit betekent dat sommige bestanden zijn verwijderd of door de oudere bestanden vervangen.
*

Vergrendelde bestanden kopiëren.Als sommige bestanden kunnen niet worden gekopieerd als gevolg aan andere software toegang tot deze bestanden, kan volume schaduw worden gebruikt op Windows XP of hoger om de bestanden te kopiëren. Als bestanden kunnen niet worden gekopieerd, zal de synchronisatie routine blijven de resterende bestanden te kopiëren en opnieuw alle bestanden die werden opgesloten, totdat alle bestanden zijn met succes gekopieerd. Een limiet voor de tijd doorgebracht op pogingen kan worden opgegeven.
*

Versiebeheer: deze functie kunt u meerdere versies van elk bestand in de back-up houden.Er zijn verschillende naam regelingen beschikbaar.Zie ook vers ion ing / bestands naam mangelen.
*

Gedeeltelijke bestand bijwerken (of delta kopiëren): deze functie kopieert alleen de gewijzigde gedeelten van bestanden om te versnellen van de synchronisatie. Zie de documentatie bij gedeeltelijke bestand bijwerken
*

Data base-safe modus: deze modus vereist exclusieve toegang tot de bestanden moeten worden gekopieerd.Als exclusieve toegang niet mogelijk is, volume schaduw wordt gebruikt, of het programma zal wachten totdat de exclusieve toegang mogelijk wordt.
*

Kunt gebruiken Prullenbak voor oudere versies van bestanden die zijn overschreven, ook als voor verwijderde bestanden.Dit is een vrij uniek, omdat de meeste programma's permanent oudere versies van een bestand vervangen zal.Met behulp van super flexibele bestands synchronisatie routine, zul je een kans op het ophalen van overschreven bestanden kiest u de gewenste opties.
*

Bestand maskers en filters.Er zijn verschillende manieren om te selecteren/deselecteren bestanden en mappen beschikbaar.
*

Zomer tijd / tijd zones.Aangezien het exacte uur tijds verschil kunnen worden genegeerd als de bestandsgrootte overeenkomt met, zult u any more problemen hebben als de bestandssystemen van twee computers uitgeschakeld door één uur, of zelfs enkele uren zijn.Indien mogelijk, wordt UTC (wereld tijd) gebruikt voor het vergelijken van de tijds tempels van bestanden.
*

Gemakkelijk verlaten op schijf volledig.U gewoon meer ruimte en vragen van de software om door te gaan kopiëren.Het kan in het midden van een bestand onderbroken totdat extra ruimte is vrijgemaakt.
*

Verouderde bestands mappen.Als u af en toe verouderde bestanden naar een speciale map verplaatst, veroorzaakt dit meestal problemen met traditionele bestands synchronizers.Zij zullen de verouderde bestanden kopiëren terug van uw laptop recht in de mappen waar u verplaatst hen uit.Niet meer!Als u de optie Bestanden en mappen selecteren, kunt u mappen voor verouderde bestanden met de rechter muisknop.Deze mappen zijn vervolgens rekening voor het verplaatsen van bestanden in hen, maar niet voor het kopiëren van bestanden uit.Dus, de synchronisatie routine doet het dezelfde verplaatsen van overbodige bestanden op uw laptop die je eerder deed op de PC, maar het doet niet verspil geen tijd kopiëren alle overbodige bestanden tussen de twee machines.



Programma informatie
Ontwikkelaar Super flexibele software


Prijs en grootte
10.59 MB Shareware $ 59.90 om te kopen


Datum toevoegen
25 Oktober 2010


Downloaden

0 Comments:

Post a Comment