islam Zain | Voice Over

Fans

Google-Translate-English to French Google-Traduction-Français-en-espagnol  Google-Traduction-Français-en-allemand  Google-Traduction-Français-en-italien  Google-Traduction-Français-en-allemand BETA Google-Translate-Chinese (Simplifié) BETA Google-Traduction-Français-en-japonais  Google-Traduction-Français-en-coréen BETA
Traduit par +free downloadObtenir ce Widget

search



Nero Burning Rom 10.0.11000

Written By ISLAM ZAIN on 11 Aug 2010 | 23:22

Download Nero Burning Rom 
10.0.11000Nero Burning Rom 10.0.11000


Nero is de volgende generatie van de meest vertrouwde geïntegreerd in de wereld van digitale media en home entertainment software suite. Het bevat nieuwe cutting-edge functionaliteit die genieten van maakt digitale media content eenvoudig.
Deze eenvoudig te gebruiken en toch krachtige multimedia suite, geeft u de vrijheid om te creëren, rippen, kopiëren, branden, bewerken, delen en uploaden online. Wat u ook wilt - muziek, video, foto's en gegevens - genieten en delen met familie en vrienden, overal en altijd.
Met eenvoudig te gebruiken Nero StartSmart commando centrum, je digitale leven is nog nooit zo flexibel mogelijk, en plezier.
Nero Highlights:

    
* Snel en gemakkelijk rippen, branden, Autobackup, en kopieerfuncties
    
* Backup bestanden naar cd's, dvd's en Blu-ray Discs
    
* Kopiëren, branden, delen, uploaden en maken muziek mixen zoals een DJ
    
* Snel foto en video upload naar My Nero en andere online communities
    
* Bekijken, opnemen, pauzeren, en pas uw live tv-ervaring
Opmerking: Met ingang van april 2010, Nero Burning ROM is niet meer beschikbaar op zijn eigen als een proces, maar is onderdeel van het grotere Multimedia Nero Suite.


you can download in this link:                                                                           link

0 Comments:

Post a Comment