islam Zain | Voice Over

Fans

Google-Translate-English to French Google-Traduction-Français-en-espagnol  Google-Traduction-Français-en-allemand  Google-Traduction-Français-en-italien  Google-Traduction-Français-en-allemand BETA Google-Translate-Chinese (Simplifié) BETA Google-Traduction-Français-en-japonais  Google-Traduction-Français-en-coréen BETA
Traduit par +free downloadObtenir ce Widget

search



Pidgin 2.7.3

Written By ISLAM ZAIN on 11 Aug 2010 | 23:06

 

Download Pidgin 2.7.3Pidgin 2.7.3

Pidgin is een chatprogramma waarmee u in te loggen om accounts op meerdere tegelijk chat-netwerken. Dit betekent dat u kunt chatten met vrienden op MSN, praat met een vriend op Google Talk en Yahoo zitten in een chatroom allemaal op hetzelfde moment.
Pidgin draait op Windows, Linux, UNIX en andere besturingssystemen.
Pidgin is compatibel met de volgende chat-netwerken uit de doos: AIM, ICQ, Google Talk, Jabber / XMPP, MSN Messenger, Yahoo!, Bonjour, Gadu-Gadu, IRC, Novell GroupWise Messenger, QQ, Lotus Sametime, SILC, SIMPLE , MySpaceIM, en Zephyr. Het kan nog veel meer te ondersteunen met plugins.
Pidgin ondersteunt een groot aantal kenmerken van deze netwerken, chatten zoals bestandsoverdracht, weg-berichten, buddy icons, smilies maat en typen meldingen. Tal van plugins uit te breiden Pidgin ook de functionaliteit die verder gaan dan de standaard functies.
Pidgin integreert met het systeemvak op Windows.

    
* Trojaanse paarden, backdoors, keyloggers, rootkits.
    
* Spyware, Adware, TrackingCookies.
 

you can download in this link:                                                                           link

0 Comments:

Post a Comment