islam Zain | Voice Over

Fans

Google-Translate-English to French Google-Traduction-Français-en-espagnol  Google-Traduction-Français-en-allemand  Google-Traduction-Français-en-italien  Google-Traduction-Français-en-allemand BETA Google-Translate-Chinese (Simplifié) BETA Google-Traduction-Français-en-japonais  Google-Traduction-Français-en-coréen BETA
Traduit par +free downloadObtenir ce Widget

search



Network Locations Explained

Written By ISLAM ZAIN on 5 Jan 2011 | 14:24

type = 'html' > ik zal onze reeks artikelen over Windows 7 net werken met een artikel over net werk locaties. Deze eerste werden ingevoerd met Windows Vista, maar ze een of andere manier in geslaagd om het gevoel van halfbakken en verwarrend. Windows 7 verfijnt deze functie heel veel, en deze keer, het nuttig blijkt te zijn meer.

In dit artikel zal ik uitleggen welke net werk locaties zijn, wat keuzes die de gebruiker heeft en hoe om te schakelen tussen hen, afhankelijk van het net werk dat u bent verbonden.
Wat is een net werk locatie

Een net werk locatie in Windows 7 is een profiel bevat een collectie van net werk en het delen van instellingen die worden toegepast op het net werk dat u met verbonden bent. Op basis van de net werk locatie die is toegewezen aan uw actieve net werk verbinding, functies zoals bestands- en printer deling, kunnen netwerkdetectie en anderen worden ingeschakeld of uitgeschakeld.

Deze net werk locaties zijn zeer nuttig voor mensen die zeer mobiel zijn en hun computers met veel net werken verbinden. U kunt bijvoorbeeld uw werk laptop om te verbinden met uw bedrijfs net werk, neem het huis aan het einde van de dag, verbinding maken met uw thuisnetwerk, tijdens het week end, gaan naar een vriend plaats en verbinding met zijn net werk. Elke keer dat u verbinding met een nieuw net werk maakt, Windows 7 zal het toewijzen van een net werk profiel. Met een keuze krijg je de hele set van net werk instellingen correct gewijzigd. Deze manier u niet zal compromitteren uw veiligheid en je hebt alleen de net werk functies moet u eigenlijk in elk net werk ingeschakeld.
Net werk locatie: Home vs. werk vs. public



Windows 7 kunt u kiezen tussen drie soorten profielen/net werk locaties:

* Home net werk - Kies deze locatie wanneer u bent verbonden met uw thuisnetwerk of een net werk met mensen en apparaten die u volledig vertrouwt. Standaard net werk ontdekking wordt ingeschakeld en u zal zitten kundig voor zien andere computers en apparaten die deel van het net werk uitmaken. Ook hierdoor kunnen andere computers uit het net werk toegang tot de computer. In thuisnetwerken zal u ook mogen maken of lid worden van een thuisgroep.
* Werk net werk - dit profiel is goed wanneer u verbinding maakt met uw werk plek net werk. Dit profiel deelt dezelfde instellingen met thuisnetwerk. Het enige verschil is het feit dat het niet zal u toelaten om maken of lid worden van een thuisgroep.

Net werk locatie
* Openbaar net werk - dit profiel is ideaal wanneer u in een openbare plaats, zoals een lucht haven, de pub of de koffie shop. Wanneer dit profiel wordt gebruikt, zijn net werk ontdekking en het delen van uitgeschakeld. Andere computers op hetzelfde net werk zal niet zitten kundig voor zien jouwe. Deze instelling is ook handig wanneer uw computer rechtstreeks is verbonden met het internet (directe kabel/modem aansluiting, mobiel internet, enz.).

De standaardinstellingen kunnen worden gewijzigd voor alle profielen. Om te leren hoe dit te doen, controleer ons artikel genaamd How to net werk delen instellingen aanpassen in Windows 7. Persoonlijk, zou ik niet aanbevelen hen, althans niet voor de openbare net werk locatie te wijzigen. De standaardinstellingen voor dit profiel zeker geven u de beste beveiliging.

Er is ook een vierde net werk locatie profiel domein net werk genoemd. Deze kan niet worden ingesteld door een normale gebruiker. Het is beschikbaar voor ondernemings werk plekken en het is ingesteld door de net werk beheerder. Onder dit profiel worden de instellingen toegepast zijn de door uw bedrijf is ingesteld en u kunt ze niet wijzigen.
De net werk locatie wijzigen

Open het net werk en het centrum. Daar ziet u uw actieve net werken. Voor elk van hen ziet u de naam en het momenteel toegewezen net werk locatie. Klik op de link die de naam van de huidige locatie.

Net werk locatie

De 'Net werk locatie instellen' wizard zal nu beginnen. Kies de gewenste locatie, gebaseerd op het type van het net werk dat u met verbonden bent en de aanbevelingen in de vorige sectie.

Net werk locatie

Vensters 7 zullen u informeren dat de net werk locatie is veranderd. Klik op sluiten en je bent klaar.

Net werk locatie

Het net werk en het delen van instellingen die overeenkomt met uw net werk locatie zal nu worden toegepast.

Conclusie
Zoals u uit deze tutorial zien kunt, is deze functie heel handig. Met slechts een paar klikken, krijg je een hele reeks van net werk instellingen wijzigen en houden ingeschakeld alleen degenen die nuttig zijn. Persoonlijk, houd ik hoe deze functie werd geïmplementeerd in Windows 7 en zou graag willen weten uw mening over het. Aarzel dus niet om een reactie achterlaten.

0 Comments:

Post a Comment